Diferențe între transport și distribuție

Printre cele mai necesare și căutate servicii de pe piață sunt serviciile de transport de marfă. Indiferent de mărimea pachetului sau de destinație, știm că avem nevoie de companii pe care să ne putem baza și care să ne poată asigura tot fluxul necesar fără prea multe bătăi de cap. De exemplu, industria online s-a dezvoltat extrem de mult în ultimii ani și încă are o tendință de creștere.

 

Transportul de marfă este definit ca procesul plătit de mutare a mărfurilor, bunurilor, și a alte produse dintr-un loc în altul prin utilizarea vehiculelor cu roți. Există patru tipuri majore de transport de marfă care pot fi utilizate în funcție de tipul de bunuri sau mărfuri care urmează să fie livrate, de mărimea bunului, de locația livrării sau de livrare și de timpul necesar pentru a ajunge la destinație.

 

  • Transport rutier
  • Transportul feroviar
  • Transportul oceanic
  • Transportul aerian

 

Două dintre cele mai importante elemente ale transportului, livrării mărfurilor și produselor sunt distribuția și transportul.

Diferența între ele? Transportul este mișcarea lucrurilor dintr-un loc în altul, în timp ce distribuția este sistemul prin care produsele sunt clasificate, transportate și distribuite în destinația lor. Transportul face parte din procesul de distribuție, reprezintă mișcarea produsului, dar nu implică strategii pentru a muta produsele printr-un canal care este de fapt preocuparea distribuției.

 

Distribuția este un proces sistematic de ridicare a mărfurilor, clasificarea acesteia pe baza locației destinației sale și include ambalarea, depozitarea, îndeplinirea comenzilor și relațiile cu clienții.

 

Transportul determină eficiența produselor în mișcare, în timp ce distribuția este inventarul general, depozitarea, lanțul de aprovizionare și logistica.

 

Printre avantajele colaborării cu o companie de transport mărfuri se numără siguranța că bunurile vor fi livrate din punct în punct, costurile semnificativ mai mici, este rapid, sigur și poți avea încredere că produsele sunt protejate.

Alege o calitate excelentă a acestor servicii și nu vei fi dezamăgit de rezultat. CFG Trans îți stă la dispoziție și este gata să rezolve orice fel de provocare.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *